Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
veya 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Onion Soup
1h
Gazpacho
1h 15min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min