Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
veya 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min