Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g plum tomatoes, ripe, halved (see tip)
- 50 g green peppers, cut in pieces
- 40 g onions, quartered
- 70 g cucumber, partially peeled, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 620.2 kJ / 148.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 397.6 mg
Alternatif tarifler
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Pea Gazpacho
4h 15min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Onion Soup
1h
Gazpacho
1h 15min
Sicilian Caponata
30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min