Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Papeton
- 1000 g aubergines, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- slightly salted butter, for greasing
- wheat flour, for dusting
- 4 eggs
- 50 g semi-skimmed milk
- 3 pinches salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- hot water, for bain-marie
Tomato coulis
- 3 garlic cloves
- 100 g white onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 600 g ripe tomatoes, cut in halves
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 3 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 10 fresh basil leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 262 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato rice
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Hollandaise sauce
15min
Cod with aïoli
40 min
Hummus
5min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Neapolitan
Ninguna valoración
Creamy pea soup
40 min