Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
veya 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Tuna Tartare
40 min
Lobster Bisque
1h 50min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Whole Chicken with Ratatouille
Değerlendirme yok
Tuna Avocado Bowl
50 menit
Korean Beef Bowl
1j
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1j