![Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22d19caf-c3ed-4836-873d-245267b89615/Derivates/e87702b4-9503-4367-9e24-ae894b7ed615.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
veya 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Steamed Cod Over Greens
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min