Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
veya 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Artichokes
55min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1u. 50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 dk
Kale Chips
40 dk
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 dk
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min