Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 437.5 mg
Alternatif tarifler
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Spinach and feta muffins
40min
Falafel with beetroot hommus
20min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetarian quiche
1h 55min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min