Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 813.1 mg
Alternatif tarifler
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Roasted eggplant
1h 35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Artichoke and bean ragout
1h 30 min
Eggplant with burghul
55min
Lamb Kibbeh
1h 30 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min