Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 813.1 mg
Alternatif tarifler
Ratatouille
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Taramasalata
15 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min