Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 813.1 mg
Alternatif tarifler
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Crispy bread with tapenade
45 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Spiced red wine pears
45 min
Guacamole
10min
Almond thins
25min
Sunny gazpacho
25min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Spicy cauliflower soup
20min