Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 890.5 mg
Alternatif tarifler
Hearty seven vegetable soup
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Lime glaze
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Baked artichoke dip
35min
Broccoli soup with sage oil
30min