Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 890.5 mg
Alternatif tarifler
Steamed greens with lemon feta
20min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Sauerkraut salad
10min
Citrus seafood salad
1 Std.
Beetroot salad with raita dressing
35min
Asparagus and pea omelette
20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Leek and smoked salmon dip
55min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Zucchini soup
25 Min