Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cucumber soup
25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Mushroom risotto
30min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Chicken moghrabieh
25hod. 15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini soup
25min