Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black olive sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
- 80 g onions, cut into halves, or eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut into florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 600 g water
- 200 g lamb's lettuce (see Tips)
- 80 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min