Uyumlu sürümler
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Green Bean Casserole
1h 30min
Veggie 'Burritos'
20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Shakshuka
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h