Uyumlu sürümler
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h