![Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4828d954-298b-4881-8379-224c8838846e/Derivates/07b274b6-d274-4bc7-be9f-761408c544b8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35 dk
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 dk
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Pork with Spinach Lentils
20min
Chicken Provencale
1sa
Asparagus Risotto
45 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Piped Raspberry Mousse
1sa
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26hod. 15min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
One-pot Moussaka
30 dk