Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
veya unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
Curry
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 400 g tinned coconut milk
- 100 g water
- 1 tsp ground turmeric
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgette, sliced (1 cm)
- 100 g frozen peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1689 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Vegetable Biryani
50min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet Potato Curry
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Rainbow Salad (TM6)
25 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Indian vegetable curry
50min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Red Pepper Houmous
5 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min