Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 38.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1036.1 mg
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
1h
Sicilian prawn salad
40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Pancetta and asparagus galettes
1 Std. 5 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Classic zabaglione
15min
Raspberry soufflés
1h 35 min
Gougères
55min