Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 38.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1036.1 mg
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25 Min
Beurre blanc
15 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Duck and cherry salad
45 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min