Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 340.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sunny gazpacho
25min
Honey crème caramels
25h 55min
Panna cotta
6h 15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Pear mulled wine
30min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Duck and cherry salad
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min