Cihazlar ve Aksesuarlar
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
340.4 mg
Protein
9.7 g
Kalori
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Yağ
36.3 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
16.4 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pâtè with Riesling
3sa
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3sa 30 dk
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Cheese soufflés
30 dk
Hungarian goulash
1sa 30 dk
Mayonnaise
5 dk
Baharat spice mix
5 dk
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1sa 5 dk
Tamarind paste
45 dk
Grand Marnier® soufflé
1sa
Tiffin slice
4sa 30 dk
Sunny gazpacho
25 dk