Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 340.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gougères
55min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Baked pâté
3h
Japanese-style dressing
5min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Sunny gazpacho
25 min
Grand Marnier® soufflé
1sa
Peaches in white wine syrup
4h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Pear mulled wine
30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min