Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon mousse
- 150 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (4 cm)
- 20 g butter
- 150 g hot smoked salmon, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 1 tsp lemon juice
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gelatine powder
- 1 - 2 tbsp boiling water
Gougère puffs
- 80 g Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch chilli powder
- 80 g butter
- 120 g plain flour
- 3 eggs
- fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 224.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Profiteroles
2h
Choux pastry
2h
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Gougères
55min
Meringues
5h
Chicken liver pâté
2h 20min