Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon mousse
- 150 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (4 cm)
- 20 g butter
- 150 g hot smoked salmon, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 1 tsp lemon juice
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gelatine powder
- 1 - 2 tbsp boiling water
Gougère puffs
- 80 g Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch chilli powder
- 80 g butter
- 120 g plain flour
- 3 eggs
- fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 224.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Pâtè with Riesling
3h
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Rum baba
3h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Raspberry soufflés
1h 35 min.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Gougères
55 min