Cihazlar ve Aksesuarlar
Zucchini, lentil and coconut stew
Hazırlık 25 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
538.5 mg
Protein
12.1 g
Kalori
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Yağ
13.8 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Karbonhidrat
24.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Low(er) GI
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarian chilli
35 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Lentil bolognese
30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.