Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 321.9 mg
Alternatif tarifler
Miso dressing
5min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Wasabi mayonnaise
10min
Basil pesto
10min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Coriander pesto
5min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10 min
Lemon and caper aioli
15min
Miso coleslaw
20min
Hommus
15min