Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 g lemon juice (approx. 1-2 lemons)
- 1 tbsp tahini
- ½ - 1 raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tbsp water
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground paprika, for sprinkling
Falafel
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp spelt flour
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406.6 kJ / 96.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 180.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Satay noodle salad
35 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Hommus dip
5 min
Hommus
15min