Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 g lemon juice (approx. 1-2 lemons)
- 1 tbsp tahini
- ½ - 1 raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tbsp water
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground paprika, for sprinkling
Falafel
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp spelt flour
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406.6 kJ / 96.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 180.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hommus
15 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Dukkah
25min
Hommus dip
5min
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Basil pesto
10 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min