Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 65.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Miso coleslaw
20 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min