Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 65.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White bean dip with chimichurri
15 Min
Miso corn purée with almond ricotta
3sa 20 dk
Broad bean bruschetta
30 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Coriander pesto
5min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Pepita almond Florentines
1h
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Miso coleslaw
20 min
Hommus
15 Min