Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 65.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Asian Cabbage Salad
50min
Miso coleslaw
20 menit
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Beetroot soup (gut health)
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fresh fennel salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min