Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Chilli crunch (TM6)
30min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Celery leaf gremolata
5min
Quick herb paste
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min