Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Cauliflower hummus with green vegetables
1hod.
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h