Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Mushroom risotto (TM6)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Beetroot salad
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Miso coleslaw
20 min