Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 508.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken Provencale
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Seafood panzanella
1h
Provençal tart
1h 15min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Almond thins
25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Curry lamb cutlets
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h