Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 508.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40min
Carrot and coriander soup
30min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Creamed spinach
15min
Salmon and fennel risotto
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Milanese risotto
25min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Risotto verde
45min