Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 508.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Moroccan chicken with couscous
45min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min