Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 38.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 344.3 mg
Alternatif tarifler
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1sa
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Kale mash
Değerlendirme yok
Rye bread rolls
12 Std.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Ribollita
50 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min