Uyumlu sürümler
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Omelette Sticks
30min
Creamed Cod
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Fish and Herb Parcel
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min