Uyumlu sürümler
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min