Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable stock paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
1 bottle
Malzemeler
-
Parmesan cheese (isteğe bağlı) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (isteğe bağlı)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 bottle
Protein
28 g
Kalori
2226 kJ /
533 kcal
Yağ
29 g
Lif
18.4 g
Karbonhidrat
34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef Stock Paste
45 dk
Garlic (Skin) Salt
1sa 55 dk
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4sa 40 dk
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 dk
Olive Spread
5 dk
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2sa 15 dk
Vegetable Stock Paste
45 dk
Goat's cheese
18sa
Blitva
35 dk
Tomato paste
2sa 20 dk
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24sa 25 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40 dk