Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Graupenrisotto
50 min
Kräuterrisotto
45 min
Möhren-Pasta
25min
Rotkohl-Risotto
50 min
Risotto mit Birnen
55min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Risotto for One
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min