Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Tomaten-Risotto
35 Min
Mais-Risotto
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Kräuterrisotto
45min
Rucola-Risotto
35 Min
Tomatenrisotto
50min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 Min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25min