Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Cashewkerne
- 250 g Aprikosenkonfitüre
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Apfelessig
- 520 g Wasser
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Dosen geschälte Tomaten (à 400 g)
- 70 g gelbe Currypaste (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL brauner Zucker
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- ½ TL Honig, flüssig
- 1 EL Kokosöl
- 1 TL Kurkuma
- 200 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Karibisches Curry
45min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 Min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinibowl mit Tofu
40 Min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 Min
Gemüse Biryani
50min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Indisches Gemüsecurry
1h
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10h
Curry von Wurzelgemüsen
1h
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h