Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Cashewkerne
- 250 g Aprikosenkonfitüre
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Apfelessig
- 520 g Wasser
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Dosen geschälte Tomaten (à 400 g)
- 70 g gelbe Currypaste (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL brauner Zucker
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- ½ TL Honig, flüssig
- 1 EL Kokosöl
- 1 TL Kurkuma
- 200 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Karibisches Curry
45 min
Curry von Wurzelgemüsen
1 Std.
Gemüse Biryani
50 Min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 godz. 30 min
Grünes Gemüsecurry
50 Min
Indisches Gemüsecurry
1 Std.
Kürbis-Joghurt-Curry mit Kichererbsen
1 Std. 10 Min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 Min
Gemüsecurry mit Reis
1 Std.
Orientalisches Ofengemüse
1 Std. 40 Min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 min