Cihazlar ve Aksesuarlar
Rice Wine Fish Fillet
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 portions
Malzemeler
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
180.5 mg
Protein
34.3 g
Kalori
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Yağ
20 g
Lif
18.1 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Braised Dongpo Pork
Pas d’évaluation
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Pancit bihon
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Calamansi Juice
5min