Cihazlar ve Aksesuarlar
Rice Wine Fish Fillet
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 portions
Malzemeler
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
180.5 mg
Protein
34.3 g
Kalori
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Yağ
20 g
Lif
18.1 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fried Chives Pockets
45 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
No ratings
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 h 30 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Yu Sang
1 h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 h 5 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 h 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
No ratings
Chicken Congee
1 h 30 min