Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
water40 oz
-
salt divided2 tsp
-
oil1 oz
-
7 oz white basmati ricejasmine rice7 oz
-
skinless salmon fillets (4 fillets, 5 oz each)20 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
dried ground ginger divided1 ½ - 2 tsp
-
sugar snap peas trimmed and destringed (see Tip)7 oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 in.
-
honey2 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
garlic, granulated½ tsp
-
dried chili flakes1 - 2 pinches
-
spring onion chopped, to garnish
-
sesame seeds, white to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1995.5 mg
Protein
34.8 g
Kalori
2567.7 kJ /
613.7 kcal
Yağ
26.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
57.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Steaming - Layers of Flavors
11 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Char siu pork bao
2h 10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Mexican pulled pork
28h 10min