Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta Alfredo with mushrooms
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
filtered water1120 g
-
dried fettuccine (egg free - see Tips)250 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
pepitas (see Tips)40 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plant-based milk of choice350 g
-
fresh brown mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
vegan Parmesan cheese (see Tips)2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13.6 g
Kalori
1435.9 kJ /
341.9 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
6.8 g
Karbonhidrat
27.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Değerlendirme yok
Quinoa sushi
2sa 45 dk
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 dk
Vegan parmesan shards
3sa 55 dk
Penne and vegetables
35 dk
Warming amaranth porridge
50 dk
Vegetable pilaf
1sa
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 dk
Miso soup
30 dk
Mushroom quinotto
30 dk
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1sa
Gluten free spinach and lemon pasta
1sa 20 dk