Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
veya 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 709 mg
Alternatif tarifler
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Baked Spinach and Eggs
35min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Split Pea Soup
1h 25min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Leek and Potato Soup
40min
Ratatouille
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Vegetable Soup
35min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min