Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
veya 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 709 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Basil Pesto
10min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Spanish Rice
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min