Spiralized vegetable crust pizza

Spiralized vegetable crust pizza

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • chickpea (besan) flour
    2 tbsp
  • canned tomatoes
    250 g
  • fresh basil leaves only
    10 g
  • mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces
    150 g
  • pitted black olive sliced
    8 - 10

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1059.9 mg
Protein 11.7 g
Kalori 1641.4 kJ / 392.3 kcal
Yağ 31.3 g
Lif 9.6 g
Doymuş Yağ 7.1 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...