Cihazlar ve Aksesuarlar
Spiralized vegetable crust pizza
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1059.9 mg
Protein
11.7 g
Kalori
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Yağ
31.3 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiralize - Autumn/Winter
16 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
High protein brownies
20 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Easy banana muffins
30 Min