
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (isteğe bağlı)
- susam tohumu, beyaz serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 169.7 kcal / 709.9 kJ
- Protein
- 10.7 g
- Yağ
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Sodyum
- 652.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1sa 25 dk
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1sa 10 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Biberli Elmalı Ezme
25 dk
Buharda pişmiş karides
15 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Piña Colada
15 dk
Kereviz Saplı Shot
5 dk