Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan, kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (isteğe bağlı)
- susam tohumu, beyaz, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 652.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 Std. 15 Min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Enerji veren shake
10 Min
Fresa Colada Mokteyl
5 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min