Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 160 g ceviz, süslemek için ekstra ceviz
- 40 g leblebi, sarı, kavrulmuş
- ½ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 600 g su
- 400 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 - 60 g süt, damak tadına göre
- 40 - 50 g süzme yoğurt, damak tadına göre
- ¾ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 2 - 3 tutam toz kişniş, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- karışık taze ot, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 Min
Matchalı Dondurma
10 Std. 30 Min
Cosmopolitan
5 Min
Çağla Ezmesi
10p
Karides Sote
10p
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15min
Çerkez Tavuğu
1h