Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 160 g ceviz, süslemek için ekstra ceviz
- 40 g leblebi, sarı, kavrulmuş
- ½ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 600 g su
- 400 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 - 60 g süt, damak tadına göre
- 40 - 50 g süzme yoğurt, damak tadına göre
- ¾ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 2 - 3 tutam toz kişniş, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- karışık taze ot, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Hünkar Beğendi
1h 5min
Kaşarlı Pide
1h 45min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Ali Nazik
1 Std. 10 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Çerkez Tavuğu
1h