
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak damak tadına göre
- 160 g ceviz süslemek için ekstra ceviz
- 40 g leblebi sarı, kavrulmuş
- ½ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 600 g su
- 400 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 - 60 g süt damak tadına göre
- 40 - 50 g süzme yoğurt damak tadına göre
- ¾ - 1 tk tuz damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 2 - 3 tutam toz kişniş damak tadına göre (isteğe bağlı)
- karışık taze ot süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 313 kcal / 1309 kJ
- Protein
- 17.6 g
- Yağ
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Tavuk Bulyon
45 dk
Sebze Bulyon
1sa
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 dk
Otlu Peynir Ezmesi
20 dk
Çiğ Köfte
1sa 45 dk
Çiğ Börek
1sa 10 dk
Çerkez Tavuğu
1sa