
Cihazlar ve Aksesuarlar
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Sos
-
sızma zeytinyağı60 g
-
elma sirkesi , damak tadına göre25 - 30 g
-
limon suyu , damak tadına göre15 - 20 g
-
hardal½ - 1 tk
-
bal10 g
-
taze fesleğen yaprağı5 g
-
tuz , damak tadına göre¼ tk
-
karabiber , damak tadına göre1 - 2 tutam
Pancarın soyulması ve pişmesi
-
pancar , küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler795 g
-
su1110 g
-
körpe roka70 - 100 g
-
burrata peyniri , parçalara bölünmüş225 g
-
nar tanesi2 yk
-
pikan cevizi , küçük parçalara bölünmüş2 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1123.6 kJ /
268.6 kcal
Protein
10.9 g
Karbonhidrat
15.8 g
Yağ
18.7 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Lif
4 g
Sodyum
454 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Tarif
Türkiye
Türkiye

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Avokadolu Enginar
3sa 45 dk
Haşlanmış Karabuğday
25 dk
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 dk
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1sa 15 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Muhammara
10 dk