Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 60 g sızma zeytinyağı
- 25 - 30 g elma sirkesi, damak tadına göre
- 15 - 20 g limon suyu, damak tadına göre
- ½ - 1 tk hardal
- 10 g bal
- 5 g taze fesleğen yaprağı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, damak tadına göre
Pancarın soyulması ve pişmesi
- 795 g pancar, küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler
- 1110 g su
- 70 - 100 g körpe roka
-
225
g burrata peyniri, parçalara bölünmüş
veya 225 g taze mozzarella, parçalara bölünmüş - 2 yk nar tanesi
-
2
yk pikan cevizi, küçük parçalara bölünmüş
veya 2 yk ceviz, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1123.6 kJ / 268.6 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 454 mg
Alternatif tarifler
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Rokalı Pesto
10min
Fırınlanmış Havuç
30min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.
Muhammara
10min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Yoğurtlu Havuç
50min
Mutabbal
10min
Avokadolu Humus
15min