Cihazlar ve Aksesuarlar
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Sos
-
sızma zeytinyağı60 g
-
elma sirkesi damak tadına göre25 - 30 g
-
limon suyu damak tadına göre15 - 20 g
-
hardal½ - 1 tk
-
bal10 g
-
taze fesleğen yaprağı (isteğe bağlı)5 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
Pancarın Soyulması ve Pişmesi
-
pancar küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler795 g
-
su1110 g
-
körpe roka70 - 100 g
-
225 g taze mozzarella, parçalara bölünmüşburrata peyniri parçalara bölünmüş225 g
-
nar tanesi (isteğe bağlı)2 yk
-
2 yk ceviz, küçük parçalara bölünmüşpikan cevizi (isteğe bağlı) küçük parçalara bölünmüş2 yk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
454 mg
Protein
10.9 g
Kalori
1123.6 kJ /
268.6 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
15.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1sa
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Bonfileli Ravioli Çorbası
30 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 dk
Babagannuş
1sa
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Değerlendirme yok
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Kereviz Saplı Shot
5 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Pastırmalı Humus
15 dk