Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
veya 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 987.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10min
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
25 Saniye Keki
50 Min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min
Körili Coleslaw
10min
Pratik Napoliten Pizza
50 Min