
Cihazlar ve Aksesuarlar
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
yumurta sarısı1
-
süzme yoğurt50 g
-
limon suyu25 g
-
tuz1 ¾ tk
-
soğan ikiye bölünmüş125 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş30 g
-
riviera zeytinyağı30 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)650 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
sarımsak (isteğe bağlı)1 diş
-
su500 g
-
kereviz kökü küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş600 g
-
kereviz yaprağı ince kıyılmış, süslemek için3 - 4 adet
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
558.2 kcal /
2333.2 kJ
Protein
32.3 g
Yağ
44.4 g
Karbonhidrat
7.8 g
Lif
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Sabayon
15 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Karides Sote
10 dk
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1sa 20 dk