Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yumurta sarısı
- 50 g süzme yoğurt
- 25 g limon suyu
- 1 ¾ tk tuz
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 30 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 500 g su
- 600 g kereviz kökü, küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş
- 3 - 4 adet kereviz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2333.2 kJ / 558.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 44.4 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2u. 20min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1 Std.
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10 min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1u. 40min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 Std. 5 Min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.