Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yumurta sarısı
- 50 g süzme yoğurt
- 25 g limon suyu
- 1 ¾ tk tuz
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 30 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 500 g su
- 600 g kereviz kökü, küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş
- 3 - 4 adet kereviz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2333.2 kJ / 558.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 44.4 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Ton Balıklı Makarna
1óra
Baget ekmek
3h 45min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2óra 30p
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40p
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30p
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40p
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2hod.
Zeytinyağlı Enginar
1óra
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Kıymalı Ispanak
45p
Peynirli Karnabahar Çorbası
40p
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50p