Cihazlar ve Aksesuarlar
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
yumurta sarısı1
-
süzme yoğurt50 g
-
limon suyu25 g
-
tuz1 ¾ tk
-
soğan ikiye bölünmüş125 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş30 g
-
riviera zeytinyağı30 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)650 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
sarımsak (isteğe bağlı)1 diş
-
su500 g
-
kereviz kökü küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş600 g
-
kereviz yaprağı ince kıyılmış, süslemek için3 - 4 adet
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
32.3 g
Kalori
2333.2 kJ /
558.2 kcal
Yağ
44.4 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
7.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Kıymalı Ispanak
45min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h