Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g zeytinyağı
- 1 limon
- 2 diş sarımsak
- 1 tk kuru fesleğen
- ½ tk kuru kekik
- ½ tk şeker
- 1 tk tuz
-
85
g kırmızı şarap sirkesi
veya 85 g sirke (üzüm) - ⅛ tk tatlı kırmızı toz biber
- ½ tk soğan tozu
-
1
tk Dijon hardalı
veya 1 tk hardal
- Besin Değeri
- şuna göre 280 g
- Kalori
- 6546.1 kJ / 1564.6 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 170.6 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 2394.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karamelize Elmalar
15min
Zencefilli Salata Sosu
10min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Limonlu Kek
2 Std. 30 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min