Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
veya 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Tarhana (taze sebzeli)
35min