Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
veya 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Patates ve Sebze Püresi
45 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Körili Coleslaw
10 min
Havuç Çorbası
35 Min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min