Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
veya 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2 godz. 10 min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1hod. 25min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1hod. 5min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min