Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinière de coques
- 2 échalotes
- 40 g de beurre
-
1000
g de coques fraîches, préalablement dégorgées
veya 1000 g de palourdes fraîches - 10 brins de persil frais
- 5 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de vin blanc
Le risotto au citron
- 1 échalote
- 40 g de beurre
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- le zeste d'un citron jaune
- 100 g de vin blanc
- 600 g de fumet de poisson
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 traits de jus de citron
- 200 g d'artichauts à l'huile
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1876 kJ / 447 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baeckeoffe aux deux poissons
1 Std. 45 Min
Salade de spaghetti de concombre coréen
25min
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
1 Std. 50 Min
Moutarde d'estragon
15min
Mélange sept épices
5min
Roulé de saumon au houmous
40min
Crème dessert au chocolat
25min
Spéculoos
1u. 40min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Bisque de gambas et fenouil
1 Std. 30 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Galette pistache et fleur d'oranger
1 Std. 30 Min