Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haşlanmış Pirinç
- 1000 g su
- 1 ½ tk tuz
- 20 g zeytinyağı
- 250 g basmati pirinci, yıkanmış, süzdürülmüş
Tavuk
- 2 yk soya sosu
-
1
yk susam yağı, kavrulmuş
veya 1 yk zeytinyağı - 250 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, uzun şeritler halinde kesilmiş (3 cm kalınlığında)
Sebzeler
- 120 g havuç, soyulmuş, uç kısımları kesilmiş
- 200 g avokado, sert ve olgun, soyulmuş, yarıya bölünmüş
- 180 - 200 g erik domates, sert, besleyiciye tam olarak sığacak büyüklükte (2 küçük domates)
- 100 g kırmızı soğan, dikey olarak yarıya bölünmüş (½- 1 soğan)
- 200 g salatalık, soyulmuş veya soyulmamış, uç kısımları kesilmiş
- 160 g marul (yedikule marulu), kök kısmı kesilmiş, besleyicinin geniş kısmına sığmıyorsa ikiye bölünmüş
Yoğurt ve Kişniş Sosu
- 7 dal kişniş, taze, sadece yapraklar ve süslemek içim ekstra 1 dal kişniş yaprağı
- ½ tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 250 g yoğurt, tam yağlı
- 100 g mayonez
- 4 yk kaju, kavrulmuş, tuzsuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2671.2 kJ / 638.4 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 44.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 1855.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Keine Bewertungen
Donmuş Meyve Püresi - 1
Keine Bewertungen
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6h 15 min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 godz. 15 min
Muzlu ve Yaban Mersinli Smoothie
10 min
Müsli Smoothie
15 Min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50min