Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (isteğe bağlı)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
16 g
Kalori
1832 kJ /
438 kcal
Yağ
11 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
66 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised pork belly
55 dk
Seafood Rice
Değerlendirme yok
Pineapple Chicken
1sa
Long Bean Rice
1sa 10 dk
Sous-Vide Herbal Chicken
4sa 15 dk
Pumpkin soup
35 dk
Mustard Green Rice
35 dk
Salted Vegetables Duck Soup
2sa 5 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3sa 15 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk