Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised pork belly
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Spring onion pork ribs
1h