Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Spring onion pork ribs
1h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lemon Chicken
25min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h