![Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard) Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154217.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp instant dashi powder (see variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince, broken in pieces (isteğe bağlı)
- 30 g fresh shiitake mushrooms, sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 medium raw prawns, peeled
- 30 frozen peas (25 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato-egg soup
20 min
Creamy mushroom soup
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Summer seafood soup
45 min
Hot and sour soup
20 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min