![Veal stew (Blanquette de veau) Veal stew (Blanquette de veau)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2BE66059-5EE9-4FB6-AEB3-1D2B6BCEC6D7/Derivates/C40274FA-A120-4C99-8360-8D6096DA9ACF.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1293 kJ / 310 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and warm potato salad
55 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Berry Liqueur
Değerlendirme yok
Cheese mousse
10 Min
Tuna mousse
10 Min
Crab briks
35 Min
Natillas
1 Std.
Bread stew with tomato and onion
Değerlendirme yok
Greek style pork stew
45 Min