Cihazlar ve Aksesuarlar
Veal stew (Blanquette de veau)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions
Malzemeler
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
26 g
Kalori
1293 kJ /
310 kcal
Yağ
16 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1sa 15 dk
Cucumber soup
25 dk
Salted Herbs
15 dk
Potato and porcini mushroom soup
30 dk
Fish and potatoes with tomato sauce
50 dk
Chicken breasts pizzaiola
55 dk
Noodle soup
35 dk
Green beans with tomato and parsley
55 dk
Potato goulash
1sa
Steak tartare
30 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk