Veal stew (Blanquette de veau)
TM6 TM5

Veal stew (Blanquette de veau)

3.6 ( 9 değerlendirme )

Malzemeler

  • 700 g water
  • 1 sprig fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 bunch fresh flat-leaf parsley
  • 600 g veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
  • 300 g carrots cut in slices (1 cm)
  • 200 g leeks cut in slices (1 cm)
  • 300 g fresh white button mushrooms cut in quarters
  • 20 g butter
  • 15 g flour
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
310 kcal / 1293 kJ
Protein
26 g
Yağ
16 g
Karbonhidrat
15 g
Lif
7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler