Veal stew (Blanquette de veau)

Veal stew (Blanquette de veau)

3.6 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    700 g
  • fresh thyme
    1 sprig
  • dried bay leaves
    2
  • fresh flat-leaf parsley
    1 bunch
  • veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    300 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • fresh white button mushrooms cut in quarters
    300 g
  • butter
    20 g
  • flour
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 310 kcal / 1293 kJ
Protein 26 g
Yağ 16 g
Karbonhidrat 15 g
Lif 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...