Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
veya ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican Spare Ribs
50 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Beef chili with lemon feta
45 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min