Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (isteğe bağlı)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
29 g
Kalori
1047 kJ /
250 kcal
Yağ
7 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meatballs with tomato sauce
45 dk
Fish and potatoes with tomato sauce
50 dk
Berry foam
10 dk
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1sa 25 dk
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1sa 35 dk
Chilli con carne
40 dk
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Cod with citrus butter
50 dk
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Pork tenderloin with mustard sauce
35 dk
Pork Chops with Orange
2sa 25 dk