Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
veya ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Chicken with Peppers
1h
Provençal alouettes
1h 30min
Greek style pork stew
45 min
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min