Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g chicken breast fillets, skinless, sliced (5 mm)
- 30 g soy sauce
- 25 g carrots, cut in pieces
- 2 fresh shiitake mushrooms, sliced
- 8 cashew nuts
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 250 g dashi stock, cold
- 15 g mirin
- 2 medium eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 1000 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 lemon, finely grated zest only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 103.5 kJ / 24.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min.
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Hot and sour soup
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Tomato-egg soup
20 min