
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 150 g de céleri branche coupé en tronçons
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel marin gris, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 23 kcal / 101 kJ
- Protein
- 2 g
- Yağ
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g