Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
veya 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 283 kJ / 68 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté d'asperge
30 Min
Velouté d'asperges noisetté
1 Std. 5 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Soupe asperge citron
55 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de tomate
30 Min
Velouté d'endive
35min
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Potage au poireau
30 Min