Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
TM5 TM31 TM6

Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

3.9 (37 değerlendirme)

Malzemeler

  • 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
  • 50 g de crème liquide légère
    veya 50 g de lait demi-écrémé
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
283 kJ / 68 kcal
Protein
5 g
Karbonhidrat
5 g
Yağ
3 g
Lif
3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler