Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1sa
Velouté du potager
15 dk
Potage de carottes aux fanes
40min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Potage aux orties et granola au curry
1sa 15 dk
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 dk
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Potage Saint-Germain
45 λεπτ.
Potage au poireau
30min
Soupe légère aux légumes
20min
Bouillon de légumes parfumé
45 λεπτ.