Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté du potager
15min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Soupe légère aux légumes
20min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Potage de carottes aux fanes
40min
Potage au poireau
30min
Soupe des hortillons
1h 15min