Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 504 kJ / 124 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté d'endive
35 Min