Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 504 kJ / 124 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 λεπτ.
Soupe à l'oignon
50 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Potage au poireau
30 Min
Soupe légère aux légumes
20min